Workshops

Home /

Workshops

Verschillende mensen, verschillende wensen

Verschillende mensen, verschillende wensen. Vandaar dat wij bij het verzorgen van workshops maatwerk willen leveren. Dat betekent onderwerpen waar u wellicht in geïnteresseerd bent en een praktische, direct toepasbare inhoud. Bijvoorbeeld een andere aanpak voor het uitbreiden van de woordenschat, stemgebruik of coaching.

Gaat uw voorkeur uit naar een inhoudelijk andere workshop dan bespreken wij de mogelijkheden graag met u. Er is veel mogelijk.

Kortom: informatieve, praktische en creatieve workshops op maat!

Spraakmakend Sneek Workshop aanbod

Woordenschat

Hoe verloopt de woordenschatontwikkeling, welke problemen kunnen zich voordoen en hoe kun je deze voorkomen en oplossen? Hoe kun je de woordenschatverwerving bevorderen? Er worden praktische methoden en technieken gedemonstreerd.

Dyslexie en coaching

Een kijk in de keuken van de dyslexie-begeleiding. Wat te doen bij faalangst, motivatieproblemen, concentratie en visueel lerenden.

Stem

Hoe gebruik ik als leerkracht mijn stem optimaal? Oefeningen en tips op het gebied van stemgebruik en stemsparende maat-regelen.

Kosten en locatie

De 2 ½ uur durende workshops kunnen op locatie worden aangeboden, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor een offerte kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Spraakmakend Sneek
Simmerdyk 1
8601 ZP Sneek
Telefoon: 0515 421309
Mob tel: 06 3877 334
info@spraakmakendsneek.nl

Meer weten?

 U kunt op advies van bijvoorbeeld de leerkracht, huisarts of op eigen initiatief, contact opnemen met de praktijk voor logopedie. De praktijk is iedere dag bereikbaar op telefoonnummer: 0515 – 421309.